Ανοίγει ο δρόμος της συνταξιοδότησης χιλιάδων οφειλετών του ΕΦΚΑ.
Αυξομειώσεις στα «πράσινα» τιμολόγια ρεύματος του Μαΐου σε σχέση με τον Απρίλιο ανακοίνωσαν οι προμηθευτές σύμφωνα με τις τιμές που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ρυθμιστικής Αρχής.
Ξεκίνησε για άλλη μια χρονιά η αναλογική καταβολή τελών κυκλοφορίας με σκοπό να υπάρξει άρση ακινησίας οχημάτων του έτους 2024.
Συνολικά 1.208.661.888 ευρώ θα καταβληθούν σε 1.799.517 δικαιούχους έως και την Μεγάλη Πέμπτη 2 Μάϊου, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.
Η πλήρως αναβαθμισμένη πλατφόρμα e-Καταναλωτής είναι πλέον διαθέσιμη.
Την παροχή επιπλέον χρόνου διασύνδεσης ΦΗΜ και τερματικών POS σε 7.600 επιχειρήσεις, ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.
Τα 20,6 δις. ευρώ άγγιξαν τα έσοδα από τον τουρισμό το 2023 σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος παρουσιάζοντας αύξηση κατά 16,5% σε σύγκριση με το 2022.
Ο ετήσιος πληθωρισμός της ζώνης του ευρώ αναμένεται να παραμείνει σταθερός στο 2,4% τον Απρίλιο του 2024, σε σύγκριση με τον Μάρτιο, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της Eurostat, που…
Πραγματοποιήθηκε η φορολοταρία για τις συναλλαγές του Μαρτίου 2024, όπως ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Οι εισπράξεις από τον φόρο εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων ενίσχυσαν τα κρατικά ταμεία το πρώτο τρίμηνο του έτους με το πρωτογενές πλεόνασμα να διαμορφώνεται στα 2,987 δισ. ευρώ.
Την μείωση κατά 50% των προμηθειών στις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω τερματικών POS προβλέπει η νομοθετική ρύθμιση που περιλαμβάνεται σε τροπολογία του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, η οποία κατατέθηκε…
Σήμερα, Μ. Τρίτη, 30 Απριλίου, θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα, ύψους 187.188.594 ευρώ, από το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, μέσω του εποπτευόμενου Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).
Αύριο Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024 και ώρα 11:00, ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για τη συμμετοχή τους στο «πρόγραμμα διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις έτους 2024»…
Διευκρινίσεις για το Δώρο Πάσχα των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα παρέχουν η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ).
Φόροι και πρόστιμα ύψους σχεδόν 1,955 δισ. ευρώ καταλογίστηκαν από τις ελεγκτικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ το 2023 σε φορολογούμενους και επιχειρήσεις έπειτα από ελέγχους που διενήργησαν εντοπίζοντας μάλιστα εκτεταμένη φοροδιαφυγή.…
Ο ΔΑΑ υπέγραψε δεκαετή παράταση της σύμβασης με τα Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών μέχρι τις αρχές του 2034.
Για ασάφειες στον κώδικα προμήθειας ρεύματος κάνει λόγο ο Σύνδεσμος των ηλεκτρικών εταιρειών ζητώντας ακόμα πιο αυστηρούς περιορισμούς.
Τη δυνατότητα τροποποίησης συγκεκριμένων κωδικών έχουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων σε βραχυχρόνια μίσθωση εφόσον διαπιστώσουν λάθη.
Εβδομάδα φορολογικών υποχρεώσεων είναι φέτος η Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς μία σειρά από προθεσμίες εκπνέουν και δεν τίθεται θέμα παράτασης.
Συνολικά 1.208.661.888 ευρώ θα καταβληθούν σε 1.799.517 δικαιούχους, από τις 29 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης…
Σελίδα 1 από 570